pondělí 26. května 2014

CHEESECAKE PODRUHÉ

Kdo se domnívá, že jsem dnes pekla znovu, což by se možná mohlo z nadpisu zdát, se velmi mýlí...samozřejmě nejsme takoví jedlíci a tak zbyl i na dnes k odpolední kávě..Já jsem dnes přijela domů výjimečně brzy, protože mně mělo přijet PPL s balíčkem. Manžel přijíždí po 15 hodině,tak jsem mu chtěla připravit kávu a k tomu jako zákusek cheesecake, který mu tak chutnal..
V momentě, kdy už jsem ho měla na talířku naaranžován a dozdoben
( mimochodem manželovi jsem přála, takže lesního ovoce měl dostatek), tak jsem ho celý překlopila na prostírání na jídelním stole a také na háčkovanou dečku..Kdo by měl nějaký problém s přebarvováním bílých deček narůžovo, tak mohu poradit..lesní ovocná směs obarví dokonale.....ale nedělejte to, je to přece jen takové jak bych to řekla: " batikózní" :o)..Původně jsem si řekla, že to vyfotím, ale pak jsem si hned uvědomila, že stačí, že píšu o kdejaké "blbosti" a ještě to fotit, tak to už by bylo nad rámec..navíc pohled na pobryndanou háčkovanou dečku není zrovna nejlepším estetickým zážitkem..
Na závěr musím podotknout, že kus dortu, který jsem posbírala ze stolu jsem přelila  novým lesním ovocem a manžel to zdlábnul i tak:o))a vůbec mu nevadilo, že by se tento cheesecake nedal už naaranžovat a vyfotit:o))..
Vám přeji krásný zbytek dne 
a já jdu čekat na to PPL, které ještě nedorazilo. 
Snad mi objednané zboží zvedne náladu:o))
Inka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.