středa 21. května 2014

NEČEKANÉ HLÍDÁNÍ

Dnes k večeru volala dcera, že musí odjet na pohotovost k zubaři, už 2 dny má rozvrtaný zub a dostala do toho nějaký zánět..za necelých 14 dní odlétají do Ameriky a tak má strach, aby ta bolest nepřetrvávala a tak se rozhodla pro radikální řešení..že se nebude trápit a zub si nechá vytrhnout..Asi Vám pořád nemůže být jasné..proč jsem tomuto  příspěvku dala štítek SMÍCH..
Hlídané vnučky byly jako vždy skvělé..a nehlídala jsem ani tak dlouho...brzy se otevřely dveře a do nich vešla dcera...po pár krocích se začala strašně smát,  to upoutalo mou pozornost...



Celou cestu z pohotovosti jela a šla v návlecích..
pak má to naše zdravotnictví k něčemu vypadat..
když lidi "kradou" i návleky:o))
Jinak mi jí bylo líto..zub je venku,  držím palce, ať to nebolí.
Kačka navíc pořád kojí, takže  prášky na bolest nemůže..
tak na dálku foukám...:o)

Taky jsem si vzpomněla na svou kamarádku, která mi vyprávěla, že byla u zubaře, kde ji také trhali zub. Jelikož je z vesnice, tak chtěla využít příležitosti, že je ve městě a stačila si oběhnout ještě několik obchodů.Říkala, že se na ni vždycky, když platila, tak divně dívali..
Až doma zjistila, že jak ji vytrhli zub, tak ji tam dali tampon, který si před nákupy vyndala..nevšimla si, že ji z pusy však ještě teče krev..a domů přijela jako dokonalá upírka se zaschlou krví kolem pusy , na bradě i na tváři..
teprve pak pochopila ty vyděšené tváře prodávajících..
nikdo z nich se ale nenašel, aby jí to řekl...
(u té poslední věty nevím, jestli je to k smíchu)
ale ono se říká, že cizí neštěstí potěší...?!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.