úterý 27. května 2014

ŠKOLENÍ A CAFÉ IMPERIAL

Dnes odpoledne jsem byla na školení v Praze,vzala jsem si s sebou foťák, že si vyfotím pár zákoutí až se budu procházet..místo toho jsem si měla sbalit pořádný deštník, protože takovou průtrž mračen  i s kroupami jsem už dlouho nezažila. Pravda je, že i Ti" šťastní" , co měli deštník, zas až tak šťastní nebyli, protože jim byl k ničemu..i přes deštníky byli úplně promočení. Mě naštěstí zastihl při východu z metra..Pak jsem doslova v kalužích přeběhla na zastávku autobusu a dojela na školení..fotka žádná....školení bylo zajímavé, je že se pořád najdou nadšenci, co dokážou ovlivnit druhé...Po školení mě čekal ještě daleko příjemnější zážitek...
Vloni na konci školního roku mi moji milovaní žáci, s kterými jsem se loučila dali poukázku do restaurace Café Imperial v Praze Na poříčí..kdo nezná, tak vězte, že Café Imperial je pražský podnik, kterému kraluje Zdeněk Pohlreich.
Aby se mi v této restauraci líbilo ještě víc, tak jsem pozvala své nejbližší, manžela, syna, dceru a jejich protějšky..
V této restauraci jsem byla poprvé, velice příjemný personál, naprosto dokonalá obsluha a jídlo prvotřídní kvality...dokonce jsem něco i nafotila, ale fotografie mám ještě v mobilu...já si objednala
šéfkuchařovu specialitu Telecí líčka na červeném víně s bramborovou kaší a restovanou zeleninou se žampiony. 
 Musím napsat, že jídlo bylo dokonalé..výborně doladěná chuť..Manžel je přes steaky, takže si dal steak z argentinského roštěnce...Nebudu popisovat, co si každý z nás dal, jen napíšu že jsme jídlo zakončili úžasnými dezerty..Odcházeli jsme příjemně naladěni a já měla radost, že jsme se takhle všichni opět sešli a bylo to velmi příjemné..
Takže moc děkuji za tuto poukázku, která mně nejenže zpříjemnila den, ale mohla jsem okusit jídlo, které jsem ještě neochutnala  a to za přítomnosti těch, které mám ráda! 


tak toto je jediná fotka, kterou jsem vyfotila svým foťákem...
Mějte se krásně a pokud budete chtít ochutnat něco výborného 
v krásném prostředís příjemným personálem, 
tak Cafe Imperial je výborná volba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.