neděle 25. května 2014

VÍKENDOVÁ ANIČKA

Přemýšlím, jaký štítek dát tomuto příspěvku..zda rodina nebo radosti:o)..Je to vážně radost, i když i dost starostí při hlídání,  protože naše Andulka je hned tady a hned zase jinde.
Je to takové malé šídlo, které je doslova nabité energií, kterou nám naštěstí předává...
V noci měla spát s námi v posteli, ale kopala tak, že manžel skončil nakonec v obýváku na sedačce:o).. Když nespí, tak jí pusa jede jako kolovrátek a my nestačíme žasnout nad tím, jak všechno ví, co všechno už zjistila, objevila, co se všechno naučila..někdy to jsou i slova nepublikovatelná a to teprve zíráme! Úžasný je její svět fantazie, kdy si dokáže hrát sama a kolem dokola jsou její vymyšlení tvorečkové, které učí, poučuje, někdy i poroučí..často s ní hrajeme tu její hru..nejradši ze všeho Anička ovšem zlobí dědu a to hlavně proto, že ví, že ji děda vždycky polechtá a to se jí nejvíc líbí, to se pak řehtá na celé kolo...a křičí : " Inko, zachraň mě, zachraň mě!":o)
Často nám také zpívá, vymýšlí si texty písní. Nejhorší na tom je, že většinou v angličtině:o)..a že dokáže zpívat pěkně hlasitě..zvlášť v momentech, kdy bychom začali ztrácet pozornost..
Jedno je jasné, Anička se v životě určitě neztratí...s lidmi kolem sebe to ona prostě umí...:o)
a my jako prarodiče jsme toho důkazem..
Kdo je už babičkou nebo dědou, tak určitě ví, o čem je řeč..:o)

Je to takový malý andílek s čertíkem dohromady...
asi jako tyto její oblíbené hračky..



štítky jsem nakonec dala oba..radosti i rodina:o)
Inka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.