neděle 13. července 2014

NEDELE U OCEANU

Jak uz sam nazev napovida,je jasne, ze dnes bylo slunecne pocasi a my mohli odjet k oceanu..Manzel se radoval, ze nebudeme utracet a budeme setrit korunky.
Jeste jsem nenapsala, ze u oceanu je stale co delat, protoze nase Emicka[ nejmensi] je neskutecna..ona se proste nezastavi a co je hlavni, nezastavi ji ani voda, ona proste utika do oceanu a vubec ji nevadi, ze by za chvili ve vode nestacila..Jelikoz jsou vlny, tak za ni co chvili musime vybehnout a nekde ji lovit...
Jak uz jsem psala u oceanu, tak asi jako u kazdeho more jsou vlny..dnes, kdyz jsme byli v oceanu ja, deda s Anickou na ruce a Katka, ktera nesla Emicku. Byl priliv, takze abychom se prece jen trochu smocili, museli jsme jit hloubeji do more..pisu hloubeji, ale myslim dale, porad nam voda dosahovala asi do pasu, kdyz jsem uvidela vetsi vlny..v klidu rikam Katce, ze jdou 3 vetsi vlny...prisla prvni nadskocili jsme, druha, opet jsme si poskocili..Pak jsme uvideli tu treti...v tu chvili nas legrace presla..byla to vlna obrovska a mne bylo jasne, ze tady poskoceni nestaci a ze nas smete pod vodu..Katka je celkem drobek a tak jsem dostala strach, zda Emicku zvladne udrzet. Zakricela jsem na ni, at da honem Emmu dedovi, ze ten ji udrzi..Katka utikala a v posledni chvili predala Emcu dedovi, to uz ja byla pod vodou a Katku to bralo pod vodu taky..Vlna nas vsechny strhla pod vodu..Snazili jsme se co nejrychleji vynorit, abysme zjistili, jestli deda holky udrzel.
Udrzel. Byl to hrdina! Stal a drzel obe holky v naruci..Anicka byla vykulena a leknutim ani nestacila brecet, Emicka se jako jedina z nas smala. Deda po chvilce zjistil, ze jeho plavky ten napor nevydrzely a ze tam stal vzadu s nahym pozadim..Pro dnesni den je pro nas ale HRDINA! HRDINA S HOLYM ZADKEM :o]..
Preji Vam krasny den a vsechny zazitky, 
ktere budete mit, at maji dobry konec,
 jako ten nas dnesni!


male ztraty vsak byly, Katce se utopily bryle..
asi si ocean vybral svou dan,
doufam,ze uz od nas nic nebude chtit..
mejte se primove..
Inka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.