čtvrtek 17. července 2014

VUNE

16.cervence skoro cely den proprselo. Stihli jsme se akorat vykoupat v bazenu a zase dest..Jak uz jsem psala, dest znamena nakupy...Vypravili jsme se do Daytona Beach. Toto  mesto je proslule po Americe zavody aut NASCAR.Je tam ohromna zavodni draha...letos je v rekonstrukci..Nas , tedy hlavne me a dceru zajima spis obchodni centrum tzv. MALL..Nejdrive jsme se vsak zastavili v Marshallu. Tam byla nejuspesnejsi mamka, ktera si odvazela 4 boty..Ja v domneni, ze si kupuji krasnou nocni kosili { doma jsem zjistila, ze je to stahovaci kombine...:o]..Nasla  jsem ale krasne plavky Calvin Klein, tak odjely se mnou..

 Na Mallu jsme take nazahaleli...
nakoupili jsme si kosmetiku..skoda,ze se neda prenaset vune..

Ani dalsi obchod,co se tyka vuni nas nenechal chladnymi..Jen jsme si nemohli vybrat. Vuni tam meli neskutecne mnozstvi  a cenove podstatne vyhodnejsi nez u nas..Jedinou nevyhodou je vaha svicek a hlavne omezena vaha kufru..takze jsme litovali a nakonec jsme skoncili u vonnych vosku..Cokolada je opravdu cokoladova, margarita voni nadherne citrusove..Co nas prekvapilo, byly i ciste panske vune..treba pivni nebo bacon{ slanina] , ta byla tak silna. S Katkou jsme si rikaly, ze kdybychom ji videly pred narozeninami manzela, ze bychom mu ji z recese koupily. Ovsem nevim, kdo by vydrzel v te mistnosti..Mrzi me, ze jsem si sebou zapomnela fotak, abych to vsechno mohla vyfotit..



 Dalsi obchody jsme vzali rychlosti blesku, protoze ono nakupovat se dvema detmi, da poradnou praci.
.A neni je kam odlozit...Mala Emicka se uz naucila hledat a tzv. raminkovat. Anicka si zase nanda do kosiku spoustu veci a pak si je jde do kabinky zkouset. Je u toho nesmirne dulezita, vzdycky si vezme cislo, kolik veci si tam nese..anglicky dekuje a vzdycky ceka, zda ji odpovi  you 're welcome...Nastesti tam zatim chodi jen kvuli zkouseni a pak vraceni, takze to zatim jde. Jsem zvedava, jak dlouho ji to vydrzi...Musim rict, ze je tu v  kazdem obchode neskutecne lakadel pro deti, spousta hracek a ze Anicka nechodi a neotravuje, ze vsechno chce. Ja byt mala, tak by si se mnou asi uzili vic..Tolik Barbinek a jinych panenek, vsude Anna a Elsa z pohadky Ledove kralovstvi...no proste nadhera..i ja po nich porad pokukuju a to uz jsem panenkam odrostla..Svet hracek me tady proste okouzluje...
Vam preji krasny  vonavy a svezi den..

Inka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.