sobota 19. července 2014

NA TENISOVEM KURTU


Soucasti condominia je nejen bazen, ale i tenisove kurty, ktere clovek muze kdykoliv vyuzivat ke hre.
Kurty jsou dva. Jsou vyuzivany pomerne malo. Pravdou je, ze v tomto vedru se poradne hrat neda. Na podzim, na jare i v zime se vyuzivaji casteji. Hraji zde prevazne duchodci.. Vubec na Floride je hodne starsich lidi, kteri se sem stehuji ze severnich statu na duchod a odpocinek. Na Floride je pomerne stale pocasi..Teploty jsou velmi prijemne. V lete, i kdyz je vedro, tak skoro denne prichazi dest, takze se vzduch mirne ochladi a je prijemne. Taky diky bohatym destum je zde neskutecne bujna vegetace. Vsude kolem cest jsou stromy, plane rostouci palmy a ruzna kroviska.. Florida je neskutecne zelenou zemi. Na Floride jsou take vsude jezera, mensi i vetsi..takze ani o vodu tu rozhodne neni nouze. Navic kolem dokola je ocean..

Bujna vegetace  je vsude kolem..
skoro na vsech stromech jsou "vousy", my tomu tak rikame.. obrazek 1
Taky tu jsou videt casto na zemi houby, nikdo je tu nesbira, s vyjimkou veverek. Ty si naopak na nich pochutnavaji. Obcas se tu da take zahlednout myval, ale je tezke ho vyfotit..navic, vetsinou nemam fotak u sebe vzdy, kdyz je neco pekneho videt. 
Napriklad vcera u oceanu se s nami koupal delfin, byl tak neskutecne blizko, ale nevim, zda to byl az tak prijemny pocit..Je to prece jen dooost velka ryba a clovek nevi, co udela a tak jsme ji pak pro jistotu pozorovali z okraje oceanu..



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.