pondělí 24. března 2014

ŽENY NEJSOU VTIPNÉ

Milí mí čtenáři (ky)  :o),tak už jsem tady zpátky po krátké odmlce....
Byla jsem v Praze na školení a tudíž nebylo možné psát do blogu.
Chci se s Vámi podělit o zážitek ...nevím, či je nebo není vtipný..ale..
Vzhledem k tomu, že na školení se i cestovalo a nevěděla jsem , jak bude školení inspirující a záživné, koupila jsem si s sebou časopis Marie Claire.. hezké počteníčko..
Hned po cestě metrem jsem se pustila do čtení a to tak, že jsem přejela Florenc, kde jsem chtěla přestoupit..no nic.. i to se stává..
Nazdvihl mě článek o tom, že ženy nejsou vtipné. Já sama osobně se cítím býti vtipnou...:o)..To, že ženy dokážou okouzlit muže i bez vtipkování, tak tomu věřím..ale na jak dlouho to vydrží? Uspokojí to muže po celý život..kladla jsem si po cestě otázku? No.. nedočetla jsem dokonce..tak nebudu předbíhat...
V článku dále psali , že muži, protože nejsou tak atraktivní, musí ženy okouzlovat vtipem.. možná i na tom něco bude..ale...další moje ale...
Ovšem nazdvihla mě věta, že ženy nemůžou být vtipné, protože rodí děti! Dál jsem nedočetla..protože začalo školení, mimochodem přednášející byly ženy na svém místě a mluvily k věci. Občas jsem měla pocit, že srší vtipem..že by další důkaz toho, že článek lže?
Docela jsem se těšila na přestávku, že si článek dočtu... V článku tam se ptali 5 žen, o kterých jsou přesvědčené, že jsou vtipné, co si o tom myslí....musím napsat, že ne vždy  jsem sdílela jejich názory....Pak přišel napsaný vtip Tonyi Graves, zpěvačky Monkey Busines..Po přečtení vtipu, asi jak jsem byla vtipně naladěna, jsem se začala smát...Všimla si toho přednášející, která právě přecházela okolo mně...a otázala se, čemu se směju..
No a já , jak jsem byla  tak vtipně naladěna, tak jsem ji vtip odvyprávěla...popravdě...zůstala na mě civět a asi nechápala....a já si v té chvíli uvědomila..JSME OPRAVDU VTIPNÉ?:o))Nebo je ten vtip tak blbý:o)?
Rozhodně Vás o něj nepřipravím...i když ..dnes ho čtu a nevím..nevím:o)..


Jedou spolu vlakem Rus, Američan a Čech.
 Začnou se předhánět v líčení, jak je ta jejich země skvělá  a hádají se, která z nich je nejskvělejší.
 Rus povídá: " Rusko je tak úchvatné a mocné, že máme střelu , která j tak přesná, že dokáže vletět přímo do Oválné pracovny Bílého domu a sestřelit americkému prezidentu telefon ze stolu!".
"No nekecej!" diví se Američan a Čech. !
"No možná ne, ale bude to jen o pár milimetrů vedle" poopraví se Rus.
Američan povídá: " Tak hele, u nás v Americe máme střelu, která je tak přesná, že s ní můžeme sestřelit i hvězdu z Kremelské věže."¨
"No nekecej!" diví se Rus i Čech.
"No možná ne, ale bude to jen pár milimetrů vedle!.
Ani Čech nechce zůstat pozadu v vychvalování své vlasti. a tak řekne jedinou věc, která ho napadne.
" V naší zemi máme tak úžasné ženy, že dokážou normálně čůrat prdelí."
"NO NEKECEJ!" zvolají užasle Američan i Rus.
"O.K., možná ne, ale je to jen o pár milimetrů vedle."



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.