úterý 10. června 2014

CELÝ DEN NA ZÁMKU

Pomalu se ze mne stává zámecká paní. Jak tvrdí můj manžel zůstávám v práci déle než je zdrávo..Pravdou je, že zdi zámku ochrání před teplem podstatně více než zdi panelové domu. 
Ač bydlíme v cihlové nadstavbě, vedro vniká i k nám a to dooostatečně:o) Zimou prostě netrpíme..
Není si ale nač stěžovat..buďme rádi...když je zima, tak se nám to nelíbí..když je teplo, tak také...Co má to počasí dělat, aby se nám zalíbilo:o)? O tom jsem psát ale nechtěla...
Dnes jsem zůstala uvězněna v našem zámku zcela dobrovolně! Od 17 hodin měly moje "flétničky" svůj závěrečný koncert. A že jich je...celkem 40 malých hudebníků ukázalo rodičům, babičkám, dědům a příbuzným, co všechno umí. a musím říct, že i mně udělaly velikou radost. 
Moc se jim to povedlo. Koncert byl v krásném prostředí , na sále našeho zámku, kde je krásná akustika. Písničkami jsme se dostali až do pohádky, protože k zámku prostě pohádky patří. Na malou chvíli se z nás všech stali princezny, princové a zaposlouchali jsme se do krásných tónů hudby..já měla krásný zážitek a radost z toho, že práce kterou dělám, a která mě baví, těší i druhé. Koncert je vždycky malou hezkou tečkou za mou prací s dětmi. Snad si někdy vzpomenou, jak koncertovaly ve škole. Já si vzpomenu vždycky. Odcházela jsem domů s kytičkou a s dobrým pocitem..a vím, že se mi bude dnes hezky spát..
Vám přeji krásný a pohodový večer..
Inka


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.