čtvrtek 19. června 2014

NEPÍŠU - HÁČKUJU..

Moc se omlouvám, že nestíhám odepisovat na krásné komentáře a že já, která byla schopná napsat několikero zbytečných článků za den:o), zaostávám..Touto cestou za milé komentáře mooooc děkuji!
Nejvíc mě štve, že nestíhám pořádně ani přečíst Vaše krásné příspěvky..ale já to doženu. Musím napsat proč..Nedávno jsem navštívila blog Barči http://bandorka.blogspot.cz, která publikovala svoje nádherné háčkované sovičky, které dělala dětem do mateřské školky. Moc se mi líbily a tak jsem Barče napsala do komentáře, že moc děkuji za návod, a že určitě během prázdnin je udělám svým dětem do školy, protože letos jsme byli sovičkovou třídou. Barča mi napsala, že svých 24 soviček udělala za pouhé 4 dny. No to byla pro mě výzva! Jenže to obnáší pro mě křeče v prstech:o)) a celé večery s háčkem pozdě do noci..Ještěže dávají fotbal a já dělám manželovi společnost..on zadívaný na televizi, já do přízí..tak už mám těch soviček 20, ještě mi jich chybí 8. Pak ještě je dozdobit a doufejme, že to do pátku stihnu..
Už teď ale vím, že příští rok jsme žabičkovou třídou- skočíme do druhé třídy - a já začnu háčkovat žabky v dostatečném předstihu. Musím vyseknout Barče poklonu, protože za 4 dny bych to já určitě nestihla!
Mějte se moc krásně a já slibuji, že jakmile odložím háček..
odepíšu všem a na všechny příspěvky se podívám..
krásný večer a krásný páteční den...
Inka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře a za Váš čas.